Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto wyszło delikatne i puszyste, że na pewno upiekę je jeszcze nie raz. Polecam :-)
Jeśli znudziły ci się tradycyjne przekąski, spróbuj przygotować frytki z cuki...
Odsłon: 41566
Ta surówka ze świeżej kapusty to orzeźwiająca i lekka przystawka, która łączy...
Odsłon: 1388
Przepis dnia
pyszny smak grzybów przypomni Ci letnie i jesienne wyprawy do lasów pełnych...
Odsłon: 14098
Prosta , szybka i smaczna sałatka z pomidorów i ogórków z chili. Polecam
Odsłon: 63
Jeśli znudziły ci się tradycyjne przekąski, spróbuj przygotować frytki z cuki...
Odsłon: 41566
Ta surówka ze świeżej kapusty to orzeźwiająca i lekka przystawka, która łączy...
Odsłon: 1388
Przepis dnia
pyszny smak grzybów przypomni Ci letnie i jesienne wyprawy do lasów pełnych...
Odsłon: 14098
Prosta , szybka i smaczna sałatka z pomidorów i ogórków z chili. Polecam
Odsłon: 63
Składniki
Masło lub margarynę rozpuścić i schłodzić. Jajka utrzeć razem z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę. Dodać jogurt, przesianą mąkę, rozpuszczony tłuszcz i proszek do pieczenia. Średnią blachę wysmarować tłuszczem i posypać bułką tartą. Gotowe ciasto przełożyć do blachy.
Brzoskwinie pokroić w kostkę i wyłożyć na cieście. Całość wstawić do nagrzanego piekarnika i piec 45 minut w temperaturze 180 stopni C. Po upieczeniu wystudzić. Można posypać cukrem pudrem Smacznego :-)