Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sezon w pełni więc następne smaczne ciasto z truskawkami :)
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1754
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 252
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 119
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1754
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 252
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 119
Składniki
ciasto; 3 żółtka ubić z cukrem i śmietaną dodać mąkę i proszek do pieczenia wylać na kwadratową blaszkę (25 cm-25 cm) wyłożoną papierem do pieczenia piec w 180 stopniach przez ok 30 min w ciepłym cieście zrobić dziurki patyczkiem by sok z pieczonych truskawek nasączył ciasto
na ciepłe ciasto układać truskawki 3 białka ubić na sztywno z 4 łyżkami cukru wyłożyć na truskawki i piec jeszcze ok 10 min wystudzić by wyszła rosa i... SMACZNEGO