Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne ciasto które przypomina lato nawet w zimie
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 36
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 59
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 82
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 71
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 36
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 59
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 82
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 71
Składniki
z mleka ,żółtka ,cukru waniliowego i mąki ugotować budyń,ostudzić.Masło utrzeć z cukrem pudrem,gdy utarte dodawać ostudzony budyń.i ucierac.Galaretki rozpuścić w 3 szkl. wody ,i do rozpuszczonych dodać truskawki mrożone i odstawić do lekkiego ścięcia.W tortownicy ułożyć warstwę biszkoptów ,na to posmarować połowę masy,znowu warstwa biszkoptów i druga połowa masy.Wylać na wierzch galaretkę z truskawkami i włożyć do lodówki do zastygnięcia. Smacznego.