Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto czekoladowe z michałkami
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 145
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 237
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 145
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 237
Składniki
Białka ubij z cukrem. Dodawaj powoli po żółtku. Mąkę wymieszaj z proszkiem do pieczenia i budyniem. Masę przełóż do formy, Piec 30 minut w 180 st. C.
Ubij kremówkę. Wymieszaj ją z serkiem i posiekanymi cukierkami.
Ciasto przekrój na 2 blaty. Przełóż kremem.
Roztop czekoladę na polewę. Wymieszaj ją z masłem.
Polewą polej wierzch ciasta. Posyp wiórkami czekoladowymi.