Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne,łatwe w wykonaniu...
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 74
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 24
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 84
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 118
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 74
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 24
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 84
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 118
Składniki
Składniki na biszkopt:8 jajek,1 szklanka cukru,1 łyżeczka proszku do pieczenia,2 budynie czekoladowe,1 łyżka kakao,3 łyżki mąki.Składniki na masę:1 puszka mleka niesłodzonego,3 galaretki cytrynowe,dodatkowo ptasie mleczko waniliowe(paczka).
Wykonanie :Biszkopt-Całe jajka ubijamy z cukrem na puszystą masę dodajemy przesianą mąkę z proszkiem i budyniami,delikatnie mieszamy.Wylewamy na blaszkę i pieczemy 30 min.Przekrawamy na dwie części.Następnie1 galaretkę rozpuszczamy według przepisu i wylewamy na płaską tacę,zostawiamy do zastygnięcia a następnie kroimy na paski.