Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te ciasteczka wszystkim smakuja
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 53
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 71
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 53
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 71
Składniki
Z podanych składników zagniatamy ciasto.Po wyrobieniu formujemy z ciasta kulki wielkości orzecha włoskiego.Na blaszce wyłożonej posmarowanym pergaminem lub folią układamy je w dość dużych odstępach bo ciastka urosną.W każdej kulce palcem robimy wgłębienie w które po upieczeniu wkładamy trochę dżemu.