Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do ciastek można dodać orzechy.
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 67
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7163
Polecam.
Odsłon: 1691
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 86
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 67
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7163
Polecam.
Odsłon: 1691
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 86
Przepis dnia
Składniki
Utrzeć masło i cukier. Dodać roztrzepane jajka. Potem mąkę, kakao, proszek i sól.
Dorzucić pokrojone czekolady. Starannie wymieszać. Nakładać po łyżce ciasta na blachy wyłożone papierem do pieczenia.
Spłaszczyć lekko widelcem. Piec około 15 minut, aż zrobią się miękkie i elastyczne. (190 stopni)