Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczne przygotowanie, doskonały smak, można jeść na ciepło i na zimno!
Najprostszy chleb na mące pszennej i suchych drożdżach z dodatkiem usmażonej...
Odsłon: 23
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 3820
Najprostszy chleb na mące pszennej i suchych drożdżach z dodatkiem usmażonej...
Odsłon: 23
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 3820
Składniki
Cebulę i paprykę pokroić w cieniutkie "piórka" i udusić na patelni z dodatkiem oliwy z oliwek, tak by warzywa były miękkie i lekko przyrumienione - nie solić-
Gotowe ciasto francuskie rozłożyć na blasze i po nakłuwać widelcem
Na ciasto położyć cebulę i paprykę, a następnie położyć na przemian kiełbaski i tuńczyka.
Każdy dodatek jaki lubicie jest mile widziany np.: plastry pomidora, wędzone sardynki w całości, gotowane jaja na twardo, kapary, oliwki
Piec w rozgrzanym piekarniku około 20 min. (tak by ciasto nabrało pięknego złocistego koloru)