Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 140
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 151
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 35
Chciałabym polecić Wam bardzo prosty przepis na pyszną, błyszczącą polewę cze...
Odsłon: 46
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 140
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 151
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 35
Chciałabym polecić Wam bardzo prosty przepis na pyszną, błyszczącą polewę cze...
Odsłon: 46
Składniki
Cukinie umyć i pokroić w kostkę. Posolić i odstawić na 2 godziny. Cebule obrać i pokroić w grube plastry ,odstawić na 1 godzinę. Warzywa osączyć i wymieszać. Zalewę zagotować ,dodać warzywa i gotować 10 min. Przełożyć do słoików ,zakręcić i ułożyć do góry dnem do wystygnięcia.