Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 75
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 496
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 104
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 75
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 496
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 104
Składniki
Margarynę , cukier, jajka ubić. Następnie dodać kakao, pół słoika dżemu, sodę i mąkę połączyć. W trakcie mieszania stopniowo dolewać mleko. Ciasto przelać do formy normalnej biszkoptowej lub do tortownicy w zależności od tego co chcemy zrobić:). piec w 175st ok. 45 min.
do dekoracji polewa i co kto lubi:)
Upieczone ciasto ostudzić i przekroić w połowie posmarować dolną połowę ciasta resztą dżemu i przykryć drugą udekorować polewą.