Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis na czekoladowe muffinki
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 82
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 45
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 91
Sezamki to hit lat 90. XX wieku. Jeśli nie miałeś okazji spróbować tego raryt...
Odsłon: 104
Bardzo smaczny i pożywny. Do przygotowania w 20 minut.
Odsłon: 67
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 82
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 45
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 91
Sezamki to hit lat 90. XX wieku. Jeśli nie miałeś okazji spróbować tego raryt...
Odsłon: 104
Bardzo smaczny i pożywny. Do przygotowania w 20 minut.
Odsłon: 67
Składniki
W misce mieszamy suche składniki: mąkę, cukier, kakao, proszek i pokrojoną w małą kosteczkę czekoladę. W drugiej misce łączymy mokre składniki: olej, mleko i jajko. Łączymy ze sobą zawartość obu misek. Wypełniamy foremki do muffinek do około 2/3 ich wysokości. Aby muffinki były fajnie wilgotne w środku wkładamy do środka każdej połówkę krówki. Pieczemy około 15-17 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni z termoobiegiem. W zależności od wielkości foremek wychodzi około 20-24 muffinek.