Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała do sałatek i bigosu.
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 223
Polecam.
Odsłon: 2246
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 131
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 401
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 81
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 223
Polecam.
Odsłon: 2246
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 131
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 401
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 81
Składniki
Kapustę poszatkować,jabłka zetrzeć na tarce z dużymi oczkami,wymieszać z przyprawami.Ułożyć,ubijając,w kamiennym garnku,przykryć talerzykiem i obciążyć.Odstawić do ukwaszenia.
Ukiszoną kapustę przełożyć do słoików.
Pasteryzować 20 minut.