Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 57
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 2620
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 234
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5380
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 57
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 2620
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 234
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5380
Składniki
Sok grejpfrutowy (może być z kartonu, ale najlepiej świeżo wyciśnięty) połączyć z ginem i sokiem z cytryny. Dokładnie wymieszać, najlepiej w shakerze (potrząsać 1-2 min). Grejpfrut dokładnie wyszorować, sparzyć wrzątkiem, nie obierając pokroić na plasterki, a potem na niewielkie kawałki. Napój rozlać do szerokich szklanek (można je przedtem schłodzić, wstawiając na kilkanaście minut do lodówki). Do każdej włożyć po 2 kostki lodu, szklanki przybrać cząstkami grejpfruta.
przepis zaczerpnełam z http://www.mojeprzepisy.pl/Przepis/czerwony_drink/