Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi trochę egzotycznie to polecam !
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 43
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 24
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 43
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 24
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Składniki
► Pędy bambusa przez całą noc moczyć w wodzie, rano kilka razy wypłukać i odcedzić. Kiełki fasoli mung tylko jeden raz wypłukać. ► Mięso i paprykę pokroić w paski, pieczarki i por w pierścienie. ► Mięso na oleju podsmażyć, dodać pędy bambusa i smażyć przez około 20 minut następnie dodać por, paprykę i pieczarki. ► Smażącą się potrawę zalać z 600 ml. wody mieszając wsypać zawartosć torebek i doprowadzić do gotowania, teraz jeszcze chwilę pogotować od czasu do czasu mieszając.