Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uproszczona wersja smakołyku w typie pysznego Rafaello...
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 90
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 33
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 99
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 123
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 90
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 33
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 99
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 123
Składniki
Przygotuj budyń jak podano na opakowaniu. Dosyp wiórki kokosowe (zostawiając trochę na posypkę). Wystudź go. Na dnie keksówki ułóż petitki. Połóż wartwę budyniu, następnie znów ciastka, budyń (powtórzyć 2x), kończąc warstwą budyniu. Na wierzch posypać wiórki kokosowe oraz pokruszone ciastka petitki. Odstawić do lodówki by dobrze się "przegryzło". Najlepiej na całą noc :)