Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i aromatyczny deserek z nuta owoców sezonowych.
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 521
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3728
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 160
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 713
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 117
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 521
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3728
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 160
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 713
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 117
Składniki
Wykonanie: Mleko zagotować z cukrem i wlać rozprowadzony w małej ilości wody budyń. Następnie ostudzić wlać do serka dokładnie zmiksować i wsypać bakalie. Na okrągłym talerzu ułożyć połowę biszkoptów, posmarować cienko dżemem położyć połowę masy serowej, ułożyć pozostałe biszkopty, posmarować dżemem i pozostałą masą serową. Deser przybrać owocami , posypać płatkami migdałowymi i pozostawić w chłodnym miejscu.