Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gnocchi to rodzaj włoskich klusek, które można jeść np. jako samodzielny doda...
Odsłon: 6811
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 80
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 317
Gnocchi to rodzaj włoskich klusek, które można jeść np. jako samodzielny doda...
Odsłon: 6811
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 80
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 317
Składniki
Przesiać mąkę i dodać olej i wodę.wyrobić na gładkie elastyczne ciasto.Podzielić na małe kulki(około 10-12szt.)rozwałkować na bardzo cieniutkie placuszki.Podsmażyć na około 3łyżkach oleju
Mięso pokroić w kostkę i usmażyć dodać przyprawy.Warzywa pokroić dodać do mięsa.Placuszki napełnić nadzieniem i zwinąć jak tortille.Smacznego!!!