Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu, bardzo dobre, ładnie wygląda
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 4849
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 135
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 4849
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 135
Składniki
Rozmrozić filety, posolić, skropić sokiem z cytryny. Dno naczynia żaroodpornego posmarować oliwą z oliwek, włożyć rybę.
Rybę posypać drobno posiekaną cebulą, wcisnąć przez praskę 2 ząbki czosnku, a na wierzch położyć pomidory koktajlowe. Posolić, posypać świeżo zmielonym pieprzem, wcisnąć j kolejny ząbek czosnku, polać jeszcze odrobiną oliwy i zapiekać około pół godziny. Przed podaniem posypać bazylią.