Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie obiadowe ,ekspresowe w wykonaniu.... Sos grecki bardzo smaczny, doskonale pasuje do każdego gatunku ryb
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 62
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7155
Polecam.
Odsłon: 1677
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 84
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 62
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7155
Polecam.
Odsłon: 1677
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 84
Przepis dnia
Składniki
Rybę skropić sokiem z cytryny,przyprawić solą ,przyprawą do ryb,pieprzem obłożyć cebulą i odstawić na 2-3 godz .do lodówki następnie obtoczyć w mące i piec na rozgrzanym oleju . Przygotowanie : Cebulę i czosnek pokroić na drobno,przesmażyć w 1/2 kostki masła, dodać, kostkę rosołową,starte warzywa ,ziele angielskie ,liść laurowy podlać 1,5 szklanki wody i dusić pod przykryciem do miękkości. Gdy warzywa będą miękkie dodać koncentrat i przyprawy zaklepać (1,5 łyżki mąki i 3/4 szklanki wody ) zagotować i odstawić z ognia . Smacznego !!!