Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Racuszki wyszły delikatne i chrupiące,bardzo smaczne,polecam:)
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 113
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 472
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1560
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 342
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 113
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 472
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1560
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 342
Składniki
Mąkę,jajko,sól,drożdże i pieprz dać do mleka i zmiksować na gładką masę. Seler zetrzeć na grubych oczkach tarki,rzodkiewkę pokroić ,koperek posiekać. Dodać do masy i wymieszać. Kłaść łyżką na rozgrzane masło i smażyć z dwóch stron. Odsączyć na ręczniku papierowym. Można podawać ze śmietaną lub sosem czosnkowym. Z tej porcji wyszło mi 12 średnich placuszków. Smacznego życzę!