Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cebula duszona to dla mnie wspomnienie dzieciństwa,jest bardzo aromatyczna i pożywna.
Zdrowa, smaczna, szybka w wykonaniu i nie musi być ze śmietaną.
Odsłon: 34
Zapiekanka z cukinii z mięsem mielonym to proste i sycące danie, które idealn...
Odsłon: 119
Makaron z kurczakiem i zielonymi szparagami w śmietanowym sosie to danie błys...
Odsłon: 107
Zupa z botwinki to klasyczne danie kuchni polskiej, które za każdym razem zac...
Odsłon: 67
Zdrowa, smaczna, szybka w wykonaniu i nie musi być ze śmietaną.
Odsłon: 34
Zapiekanka z cukinii z mięsem mielonym to proste i sycące danie, które idealn...
Odsłon: 119
Makaron z kurczakiem i zielonymi szparagami w śmietanowym sosie to danie błys...
Odsłon: 107
Zupa z botwinki to klasyczne danie kuchni polskiej, które za każdym razem zac...
Odsłon: 67
Składniki
Cebulę obrać i poszatkować w cienkie paski. Na patelni rozpuścić masło i podsmażyć boczek,następnie dodać cebulę i powolutku dusić pod przykryciem,stopniowa podlewać wodą tak aby cebula się nie przypaliła tylko stała się miękka.
Gdy cebula nam się udusi i jest miękka,dodajemy do niej jajka i przy pomocy widelca roztrzepujemy i równocześnie mieszamy z cebulą. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem ziołowym.
Podajemy na świeżym pieczywie. SMACZNEGO!!!!