Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia doskonale sprawdza się nie tylko jako ozdoba podczas Halloween, ale również jako pyszny i zdrowy składnik w domowej, tradycyjnej kuchni. Jej słodko-kwaśny smak idealnie pasuje do wielu potraw. Przygotowanie dynii marynowanej nie jest trudne, a efekt jest pyszny!
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 1743
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 665
Wolnowarowych eksperymentów ciąg dalszy. Tym razem chęć przyszła na gołąbki z...
Odsłon: 146
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 1743
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 665
Wolnowarowych eksperymentów ciąg dalszy. Tym razem chęć przyszła na gołąbki z...
Odsłon: 146
Składniki
Dynię umyć, obrać, miąższ pokroić w kostkę, sparzyć wrzącą wodą, odcedzić i włożyć do wyparzonych słoików. Z wody, cukry, octu i przypraw przygotować zalewę i gorącą zalać dynię. Pasteryzować przed 20 minut.