Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super rogalik na lekkie śniadanko.
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 262
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 53
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 53
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5363
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 262
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 53
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 53
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5363
Składniki
Wykonanie: Ciasto francuskie pokroić na kwadraty a banany podusić widelcem. Nakładać małe porcyjki papki bananowej i zwijać rogaliki. Smarować rozmąconym jajem, układać na posmarowanej olejem blasze i piec przez 15 minut w temperaturze 160 stopni. Wyjąć delikatnie z pieca, posypać płatkami i dopiec jeszcze 5 minut- rumieniąc.