Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie serwuje sie tylko jesienia,jest najwiekszy uboj baranow, to tradycja Norweska wszyscy to jedza,jest pyszne.
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 45
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 726
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 105
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 197
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 45
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 726
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 105
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 197
Składniki
kapuste pokroj w dosc duze kawakki.
mieso umyj i osusz.
w duzym garczku ukladaj kapuste,mieso i tak do wyczerpania skladnikow
podlej woda nie duzo,posol,popieprz,mozna dodac ziele angielskie
gotowac okolo 3-4 godz na bardzo malym ogniu,podawac z ziemniakami z wody