Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrobiłam takie kiedyś na Wielkanoc, teraz są nieodłącznym elementem każdej imprezy czy to rodzinnej czy w gronie przyjaciół i zawsze znikają ze stołu w pierwszej kolejności!
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 105
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1034
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1161
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 105
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1034
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1161
Składniki
Jaja gotujemy na twardo, kroimy na pół, wydłubujemy żółtko. Do żółtek dodajemy majonez, musztardę, sól, pieprz i paprykę mieloną, wszystko wedle uznania. Całość dokładnie mieszamy i przekładamy z powrotem do białek za pomocą łyżki lub wygodniej - za pomocą szprycy cukierniczej, Posypujemy mieloną papryką, szczypiorkiem (lub zieloną cebulką) i jeśli ktoś lubi to oliwkami.