Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
efektowne i naprawde smaczne:)idealnie nadają się na imprezke:)
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 38
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 1827
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 38
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 1827
Składniki
Jajka ugotować na twardo.Pieczarki zetrzeć na tarce na grubych oczkach,cebulkę pokroić w kostkę.Wrzucić razem na patelnie na rozgrzany olej i dusić.Doprawić sola i pieprzem.
Jajka obrać ze skorupek i przeciąć wzdłuż na połówki.Wyjąć żółtka i dodać je do farszu(zetrzeć na tarce ),dokładnie wymieszać(powstanie taka "papka")
W miejscu gdzie były żółtka połówki jajek napełniać farszem (najlepiej robi sie to małą łyżeczką)i ładnie uklepać.
połowe jajek zawsze dekoruje majonezem,a drugą połowe keczupem.