Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka szparagowa w innym wydaniu. Super przekąska.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 58
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 356
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 58
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 356
Składniki
Wykonanie: Fasolkę umyć, ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem cukru i oleju. Boczek pokroić i lekko obrumienić. Fasolkę wyłożyć do salaterki, obłożyć boczkiem, polać śmietaną i posypać szczypiorkiem. Podawać na gorąco z pieczywem.