Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i aromatyczna przekąska.
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 509
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 93
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27157
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 509
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 93
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27157
Składniki
Wykonanie: Fenkuł obrać, umyć, przekroić na pół i gotować w lekko osolonej wodzie z dodatkiem soku z cytryny przez 15 minut. Ser pleśniowy utrzeć z twarogiem, pieprzem, czosnkiem z odrobiną soli. Masę nałożyć na połówki fenkuł, obłożyć pomidorkami i zapiekać 15 minut w temperaturze 220 stopni.