Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jak dzień pasty...to dzień pasty :-) u mnie prawie codziennie ;-) 3 rodzaje fettuccine z krewetami,szpinakiem i parmezanem :-) polecam wszystkim pastoholikom ;-)
Beza Pavlova należy do jednych z najtrudniejszych w przygotowaniu ciast, któr...
Odsłon: 2347
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 36
Beza Pavlova należy do jednych z najtrudniejszych w przygotowaniu ciast, któr...
Odsłon: 2347
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 36
Składniki
krewety rozmrażamy fettuccine gotujemy- wszystkie 3 rodzaje w jednym garze-al dente kroimy czosnek na plasterki cieniutkie rozgrzewamy patelnię i wrzucamy czosnek z krewetami,dodajemy wszystkie przyprawy,odrobinę wina,cukier i troszkę zielonej pietruszki smażymy na piękny lekko złocisty kolor z lekka konsystencjà sosu
odcedzone fettuccine układamy na talerzu,dodajemy krewetki,dekorujemy szpinakiem,zielonà pietruszkà i posypujemy sporà ilościà startego parmezanu możemy podlać jeszcze oliwà z oliwek Smacznego życzę Wszystkim ;-)