Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piwo ma jednak niezwykle szerokie zastosowanie :) Nawet do panierki nadaje się idealnie. Tak przygotowana rybka smakuje naprawdę wybornie!
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 28
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 25
Miałam w lodówce miseczkę ziemniaków z wczorajszego obiadu, więc ugotowałam s...
Odsłon: 49
Polecam.
Odsłon: 1207
Polecam.
Odsłon: 285
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 28
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 25
Miałam w lodówce miseczkę ziemniaków z wczorajszego obiadu, więc ugotowałam s...
Odsłon: 49
Polecam.
Odsłon: 1207
Polecam.
Odsłon: 285
Składniki
Wykonanie: Filety rybne posolić i odstawić w chłodne miejsce.
Piwo wymieszać z żółtkami, mielonym kminkiem, ubitą pianą z białek i lekko wymieszać.
Porcje ryby moczyć w cieście i smażyć wolno na tłuszczu. Po usmażeniu wstawić rybę na kilka minut do piekarnika aby wewnątrz nie była surowa. Podawać na zimno i na gorąco.