Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne , mega szybkie i w odchudzonej wersji - czyli FIT bananowe ciasto z orzechami :)
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 84
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1028
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1150
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 84
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1028
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1150
Składniki
W dużej misce łączymy suche składniki czyli mąkę,cukier i proszek do pieczenia. W drugiej rozgniatamy widelcem banany, dodajemy olej i jajka, mieszamy. Dodajemy "mokre" składniki do suchych i dokładnie mieszamy. Na koniec wsypujemy siekane orzechy. Mieszamy i przekładamy do wyłożonej papierem do pieczenia keksówki. Wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni na 45 minut (z termoobiegiem). Po upływie 30 minut przykrywamy wierzch folią aluminiową. Smacznego :) Więcej przepisów na blogu Moje Kuchenne Rewelacje :)