Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta jajeczna z dodatkiem bogatego w kwasy tłuszczowe awokado - czyli pyszna fit pasta jajeczna bez majonezu
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 15
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 25
Polecam.
Odsłon: 81
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 46
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 15
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 25
Polecam.
Odsłon: 81
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 46
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Awokado obieramy ze skórki, drobno siekamy i skrapiamy sokiem z cytryny, by nie ściemniało. Dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek. Przestudzone jajka kroimy w małą kostkę i dodajemy do awokado. Przyprawiamy solą, świeżo mielonym pieprzem i dodajemy jogurt. Mieszamy i podajemy z pieczywem.Posypujemy posiekanym szczypiorkiem. Nie przechowujemy długo, gdyż awokado ściemnieje. Smacznego :)