Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 337
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 339
Pierogi z młodej kapusty to świetny, sezonowy pomysł na pyszny obiad dla całe...
Odsłon: 105
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 337
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 339
Pierogi z młodej kapusty to świetny, sezonowy pomysł na pyszny obiad dla całe...
Odsłon: 105
Składniki
utrzeć ser z cukrami i żółtkiem na gładko dodać budyń i ubite białko,rozsmarować na płacie ciasta francuskiego zwinąć w roladę i pokroić ostrym nożem na centymetrowe plastry układać na blaszce i piec ok 15 min.na złoty kolor polukrować