Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla wyostrzenia smaku delikatnej szynki,podaję galaretkę z majonezem i szczypiorkiem.
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 536
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3830
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 169
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 725
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 139
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 536
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3830
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 169
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 725
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 139
Składniki
Szynkę pokroić w kostkę,doprawić przyprawami i gotować do miękkości z włoszczyzną ok 2 godzin na małym ogniu.Po ugotowaniu i przestudzeniu pokroić szynkę w drobne kawałki.Marchewkę,seler i pietruszkę zetrzeć na tarce.Przełożyć szynkę,warzywa i groszek do miseczek.Żelatynę przygotować zgodnie z opisem na opakowaniu i zalać mięso przygotowanym wywarem.Wstawić na noc do lodówki.Ozdobić majonezem i szczypiorkiem.
SMACZNEGO