Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 16
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 662
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 63
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 179
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 16
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 662
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 63
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 179
Składniki
Mąkę przesiać wraz z cukrem pudrem i proszkiem do pieczenia. Dodać mleko i żółtka z jajek oraz olej.
Wszystko zmiksować.
Białka ubić na sztywno i dodać do masy ręcznie mieszając.
Rozgrzać gofrownicę.
Piec gofry około 4 minuty.
Mus truskawkowy - truskawki mocno zmiksować z cukrem i maślanką.
Smacznego !