Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy sposób na rozgrzanie w zimowe wieczory.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 210
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 210
Składniki
W garnuszku gotujemy mleko ze śmietanką, dodajemy połamaną na kostki czekoladę. Mieszamy najlepiej trzepaczką.
Ciągle mieszając dodajemy kakao oraz cukier puder. Kiedy wszystko się podgrzeje a czekolada zgęstnieje wyłączamy aby nie doprowadzić do zagotowania.