Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 406
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 155
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 135
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 682
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 406
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 155
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 135
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 682
Składniki
Mięso opłukać , osuszyć, natrzeć pieprzem i tymiankiem. Przykryć i wstawić do lodówki na 24 godziny. Litr wody zagotować z solą czosnkiem i listkami laurowymi. Do gotującej się wody włożyć mięso. Gotować 5 min. Zostawić w wodzie do ostygnięcia. Wstawić na noc do lodówki. Następnego dnia mięso z zalewą zagotować. Gotować 3 minuty. Znów odstawić na noc do lodówki, a następnego dnia ponownie zagotować. Gotować 2 min. Mięso osączyć.