Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można jeść na zimno i na gorąco jako dodatek do ryżu lub makaronu albo nawet do pizzy,jak dla mnie rewelacja!!!!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 717
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 717
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
grzybki najlepiej same łebki)pokroić i dusić na oleju,podczas duszenia dodać pokrojoną w plasterki cebulę i jak będzie półtwarda doprawić przecierem i keczupem:)solą,ja dodaje troszkę cukru i pieprz mielony do smaku:) dusić aż cebula będzie miękka,smak można sobie dopasować do swojego podniebienia:) gorące wkładać do słoików i odwrócić do góry dnem:)