Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Już czas na przetwory z grzybów leśnych.
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5508
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 374
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 78
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5508
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 374
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 78
Składniki
Wykonanie: Grzyby ugotować, cebulę zeszklić na oleju i wymieszać z grzybami. Następnie dodać przecier, sól, pieprz i dusić na wolnym ogniu około 20 min. Ciepłe nakładać do słoików i pasteryzować 40 minut.