Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na chłodne wieczory:)
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 39
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 24
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 738
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 158
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 39
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 24
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 738
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 158
Składniki
Piwo przelać do garnuszka,dodać cukier,obrany i pokrojony na małe kawałki imbir i podgrzewać na małym ogniu mieszając dopóki cukier się nie rozpuści.Uważać by piwo nie zaczęło się gotować! Przelać do szklanki i posypać gałką muszkatołową,smacznego.