Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 36
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 22
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 36
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 22
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Składniki
Wykonanie: Bułkę czerstwą pokroić w słupki. Jajo rozbić z mlekiem, a bułkę tartą wymieszać z serem żółtym i przyprawami. Słupki bułek maczać w mleku z jajem, chwilę potrzymać by nasiąkły (uważać żeby za bardzo się nie rozmiękły). Obtaczać w bułce tartej z serem i przyprawami, obsmażać dokładnie na złoty kolor. Podawać do zup.