Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grzanki moje ulubione danie, szybkie, tanie, smaczne i sprawdza się w każdej sytuacji
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 36
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 249
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 140
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 151
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 36
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 249
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 140
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 151
Składniki
Cebulkę kroimy na drobno i sprzamy, rzodkiewkę kroimy na drobno lub ścieramy na grubym tarku tuńczyk mieszamy na drobno z rzodkiewką, drobno posiekaną bazylią cebulą i resztą składników, bułkę kroimy na kanapki wstawiamy do piekarnika na 5min na 180st posypując przyprawą. Pomidora kroimy na plasterki i paprykę
Na grzanki nakładamy pastę pomidora i paprykę