Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1048
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1307
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12774
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1048
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1307
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12774
Składniki
Ryby oczyścić, pokroić w kostkę i skropić sokiem z cytryny. Cebulę pokroić w drobną kostkę, marchewki i pieczarki w plasterki. Warzywa przesmażyć na maśle, zalać wodą , doprawić i gotować do miękkości marchewki. Po tym czasie dodać rybę i gotować ok. 10 min. Z masła i mąki zrobić zasmażkę i zagęścić gulasz. Podawać z makaronem i gotowanymi warzywami.