Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inny niż tradycyjny,wyszedł bardzo smaczny:)
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 104
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 217
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 2122
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 384
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 265
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 104
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 217
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 2122
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 384
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 265
Składniki
Pokrojoną wołowinę obsmażyć na łyżce smalcu do zrumienienia. Podlać wodą do przykrycia mięska i gotować do jego miękkości.Dodać ziele i liście. Osobno usmażyć pokrojoną cebulę w piórka ,dodać pokrojoną paprykę i smażyć około 10 min. Dodać 1 łyżkę mąki i zasmażyć. Gdy mięso jest miękkie dodać do niego paprykę z cebulą i dusić jeszcze około 10min.Doprawić do smaku pieprzem,majerankiem,imbirem i solą.
Smacznego życzę!