Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobrze smakuje zarówno z pieczywem jak i z ziemniakami.
Latem nic nie smakuje lepiej, niż soczyste mięso z grilla. Taki też jest ten...
Odsłon: 4826
Łopatka z grilla z tego przepisu świetnie sprawdzi się jako mięsne danie obia...
Odsłon: 501
Pierwsze dni maja są pierwszorzędną okazją do rozpoczęcia sezonu grillowego....
Odsłon: 489
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19632
Latem nic nie smakuje lepiej, niż soczyste mięso z grilla. Taki też jest ten...
Odsłon: 4826
Łopatka z grilla z tego przepisu świetnie sprawdzi się jako mięsne danie obia...
Odsłon: 501
Pierwsze dni maja są pierwszorzędną okazją do rozpoczęcia sezonu grillowego....
Odsłon: 489
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19632
Składniki
Żołądki dokładnie wypłukać. Pokroić w paski i zalać wrzątkiem. Po 10 minutach odcedzić.
Cebulę drobno pokroić i zeszklić na oleju. Następnie dodać żołądki, podsmażyć.
Wszystko przesypać do garnka z wodą. Dodać kostkę rosołową, ziele angielskie i liść laurowy. Gotować około 1,5 godziny, aż będą miękkie. Doprawić solą i pieprzem według uznania. Podbić śmietaną.