Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i bardzo szybkie do zrobienia ciasto. Swą nazwę zawdzięcza wyglądowi ;).
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 709
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 130
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 633
Smaczna, zdrowa i lekka surówka. Idealna jako dodatek do drugiego dania.
Odsłon: 216
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 709
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 130
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 633
Smaczna, zdrowa i lekka surówka. Idealna jako dodatek do drugiego dania.
Odsłon: 216
Składniki
Piekarnik nastawić na 180 stopni
Jabłka obrać i pokroić w półksiężyce. Posypać cynamonem i cukrem waniliowym.
Mąkę, jajka, olej, cukier i proszek do pieczenia miksować ok.2 min.
Na blachę wyłożoną folią aluminiową wylać ciasto. Na wierzchu poukłada pokrojone jabłka. Piec ok.35 min