Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto, które nie zawiera w sobie żadnego tłuszczu, a jednocześnie nie jest suche. Jest smaczne i wilgotne.
Przepis dnia
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 4464
Uwielbiam wszelkie zapiekanki i dania jednogarnkowe – mało roboty, mało zmywa...
Odsłon: 126
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 186
Przepis dnia
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 4464
Uwielbiam wszelkie zapiekanki i dania jednogarnkowe – mało roboty, mało zmywa...
Odsłon: 126
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 186
Składniki
Jabłka pokroić w kostkę, zasypać cukrem, dodać rodzynki i sok z cytryny. Odstawić na około 20 minut do lodówki. Następnie wbić jajka, wsypać mąkę, kakao, cynamon, proszek do pieczenia i sodę. Wszystko dokładnie wymieszać. Piec około 45 minut w średnio nagrzanym piekarniku w 170 stopniach C. SMACZNEGO !!!