Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto puszyste lekkie rozpływające się w ustach... doskonale będzie pasował rabarbar i truskawki :)
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 120
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 34
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 24
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 45
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4500
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 120
Dzisiaj bardzo prosty , ale smaczny deserek przygotowany z galaretek i świeżo...
Odsłon: 34
Tak się złożyło, że rano zostawiłam do wyrośnięcia ciasto chlebowe, a wczesny...
Odsłon: 24
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 45
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4500
Składniki
Jaja utrzeć z cukrem, powoli dodawać maślankę nadal miksując, następnie dodać olej. Mąkę wraz z proszkiem do pieczenia przesiać przez sito. Dodawać stopniowo do ubitej masy jajecznej, mieszać drewnianą łyżką
Blachę o wymiarach 30x40cm smarujemy masłem, wykładamy papierem do pieczenia i wlewamy na nią ciasto. Na wierzch układamy jabłka na koniec rozkładamy wcześniej wyrobioną kruszonkę Piec ok. 50min.