Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu, pyszne ciasto, bez pieczenia....
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 222
Polecam.
Odsłon: 2242
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 129
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 401
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 80
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 222
Polecam.
Odsłon: 2242
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 129
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 401
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 80
Składniki
Wykonanie : Do garnka wlać 2,5 szklanki wody, wsypać jabłka pokrojone w drobną kostkę,zagotować. Gdy jabłka zrobią się półmiękkie, wsypać dwie galaretki cytrynowe, dobrze wymieszać . Ubić smietanę z cukrem pudrem i cukrem waniliowym , pod koniec ubijania, dodać smietan-fix, płatki kangus i dobrze wymieszać, kopystką. 1. Formę 20x20 wyłożyc biszkoptami 2.Na biszkopty, wylać tężejąca galaretkę z jabłkami, 3.Na jabłka ułożyć , kolejną warstwę biszkoptów, (włożyć do lodówki aby warstwa, dobrze stężała 4.Na biszkopty wylać, ubitą smietanę z płatkami sniadaniowymi , Nestle Kangus . 5.Posypać startą czekoladą 6.Wstawić do lodówki
Smacznego !!!!