Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kulki wyszły smaczne i syte,polecam wypróbować:)
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 86
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 175
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 202
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 391
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 64
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 86
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 175
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 202
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 391
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 64
Składniki
Kaszę jaglaną ugotować i wystudzić. Pora pokroić w kostkę i usmażyć na maśle,dodać pokrojonego w kostkę boczniaka i dwa ząbki czosnku. Smażyć około 15min.Pod koniec dodać natkę pietruszki i doprawić do smaku,pieprzem,curry,solą i maggim. Wystudzone boczniaki i kaszę dać do miski,dodać jajko,bułkę tartą i formować mokrymi rękoma kulki. Obtaczać je w tartej bułce i kłaść na rozgrzany tłuszcz,smażyć z dwóch stron.Odsączyc na ręczniku papierowym. Podawac na ciepło z dodatkiem kiszonej domowej kapusty.
Smacznego życzę!